Dobrodošli u školu tehnike pevanja "Zoran Popov"

U medijima

Bogata karijera propraćena u medijima

Pogledajte šta su u medijima pisali o Zoranu Popovu – renomiranom profesoru pevanja koji je pomogao mnogim prevačima da postanu uspešni u svojoj karijeri! Na ovoj stranici možete pronaći niz slika i tekstova koji su objavljeni u medijima o profesoru Popovu i njegovom radu s pevaćima. Profesor Popov ima dugu i uspešnu karijeru u svietu prevanja, a njegova stručnost i predanost pomogli su mnogim sada već zvezdama da postanu uspešni u svojoj karijeri. Kao priznat stručnjak u svojoj struci, profesor Popov je radio s brojnim prevačima iz Srbije, regiona i sveta i pomogao im da unaprede svoje veštine i znanje.

Na ovoj stranici možete pronaći mnoge članke i članke koji govore o radu profesora Popova i njegovom uticaju na svet prevanjaa. Ovi članci pokrivaju razne teme, uključujući neke od najuspešnijih prevačaa koji su radili s profesorom Popovom i kako im je njegov rad pomogao da postanu zvezde.

Ako ste pevač kojem treba pomoć da izgradi svoj stil ili početnik u svetu pevanja, ovaj veb sajt će vam pružiti dragocene informacije i uvid u svet pevanja. Profesor Popov je stručnjak u svom polju, a njegova predanost prenošenja znanja kroz programe pevanja  je bez premca. Na ovoj stranici možete videti kako je njegova AKADEMIJA PEVANJA pomogala mnogim pevačima da postanu uspešni i inspirišite se da i sami krenete na svoj put uspešnog prevača.