Portfolio

Uspešna saradnja sa mnogim sada poznatim zvezdama

Neki od poznatih estradnih umetnika na muzičkoj sceni u Srbiji i Crnoj Gori koji su prošli kroz samo deo programa Škola tehnike pevanja Zoran Popov su Bojan Marović, Dana Karić, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Danijel Đokić, Nikola Burovac, Bojan Bjelić, Anabela Funky G i drugi…

Svi ovi pevači su postigli svoj željeni cilj, da otpevaju pesmu koja im je predstavljala problem, zbog čega su i počeli svoje školovanje tehnike pevanja kod mene. Sa njima je bilo lepo raditi, žao mi je samo što su bili toliko pritisnuti sa vremenom i što program nisu završili do kraja. Vesna Đogani je uspešno prošla kroz nivoe 2003. godine.

Ana Milenković i Nemanja Stevanović su pevači koji su se ostvarili kroz ceo program. Jako su muzikalni i bili su izuzetno odgovorni, uporni i vredni. Prošli su kroz najzahtevnije improvizacije i doživeli sam vrhunac u interpretaciji.

Oni su sada zvezde

Pročitajte šta kažu o mom radu oni koji su izgradili svoju karijeru započevši je u mojoj školi pevanja

Nemanja Stevanović

Par godina sam pokušavao da pronađem adekvatnu osobu koja će mi preneti svoje znanje i time pomoći da upotpunim svoje. Kada sam to ispričao producentu Grand Produkcije, Saši Žiki Jakšiću, bez ikakvog razmišljanja, uputio me je na adresu prof. Zorana Popova. Na prvi termin, otišao sam sa dozom nepoverenja, ali odmah potom, shvatio sam da je to ono što sam tražio. Tu nema gubljenja vremena i neuspeha! Čovek je pre svega dobar psiholog i zna tačno na koji način da vam pristupi i objasni vam sve šta je potrebno! Pored tehnike pevanja, od prof. Zorana Popova možete dobiti i savete koji se tiču ponašanja na sceni i još mnogo toga što vam je potrebno da budete vrhunski izvođač, ili kako On voli da kaže, da budete pukovnik u pevanju. Savladavši uspešno sve termine, dobio sam dozu znanja, koja mi je nedostajala!

Možda je ovo još jedna prilika da se zahvalim prof. Zoranu Popovu na svemu!

Anabela

Pored prof. Zorana Popova čovek raste, gradi se. On ima urođeni dar da opusti svakoga ko sedne ispred njega. Odatle sam i ja počela: opustila se i pronašla se. Danas, zahvaljujući Njemu, gledam na sebe drugim očima. Verujem u sebe i zajedno sa Njim prevazilazim samu sebe. Privilegija je biti student prof. Zorana Popova.

Marija

U kontakt sa prof. Zoranom Popovom došla sam posredstvom Marine Tucaković u periodu kada sam se pripremala za nastup na festivalu Beovizija 2005. godine na kojem sam nastupala sa Džejom Ramadanovskim. Mislim da prof. Zoran Popov moze naučiti da peva i najvećeg antisluhistu, njegov program i metod rada prilagođen je i muzički obrazovanim strukturama i potpunim laicima, što potvrđuju i rezultati koje postiže sa različitim pevačima koji su završili njegov program. Kod mene je imao veoma težak zadatak iz razloga sto sam ja operski-solo pevač i koristila sam potpuno drugačiji način i tehniku pevanja, jer se već dugo godina bavim ozbiljnom muzikom i imajući u vidu da do tada nikada nisam pevala pop muziku zahvaljujući prof. Zoranu Popovu naučila sam da pevam na potpuno drugi način od onog za koji sam jedino znala do tada i to za vrlo kratak period, a u isto vreme sačuvala sam i moju tehniku solo pevanja koja se potpuno razlikuje od pop pevanja. Prof. Zoran Popov je čovek koji stvarno čini čuda rekla bih za njega da je Dejvid Koperfild u svom poslu i srećna sam što ga poznajem i što mi je prijatelj.

Bojan Marović

O programu Škole tehnike pevanja profesora Zorana Popova mogu da kažem sve najbolje. Bio sam na raznim časovima pevanja, ali mislim da mi je u pop muzici kojom se bavim, najviše pomogao upravo prof. Zoran Popov. Njegova metoda se razlikuje prvenstveno u pristupu rada sa pevačima, sadrži brojne vežbe koje pomažu pevaču da savlada tehniku pevanja, gde sam usput naučio da analiziram svaki slog u pevanju. Preporučujem ovaj program svim pevačima i početnici koji žele da steknu ili nadograde svoju interpretaciju.

GARANTUJEM DA ĆU SVAKU PROSEČNO MUZIKALNU OSOBU NAUČITI DA PEVA SVE ŠTO POŽELI ILI VRAĆAM SAV ULOŽENI NOVAC.
<